Ξενοδοχείο Νάουσα στην Πάρο, Νάουσα
Online Κρατήσεις
Αναζήτηση

Το Ξενοδοχείο μας

Αφεθείτε στην εμπειρία της διαμονής στο οικογενειακό μας ξενοδοχείο, που λειτουργεί στην Πάρο εδώ και πέντε δεκαετίες. Στο Naoussa Hotel Paros, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές, προσφέροντας μια συνδυαστική εμπειρία παράδοσης, άνεσης και ζεστής φιλοξενίας.
Είτε σας καλεί η έντονη νυχτερινή ζωή της Νάουσας, είτε αναζητάτε έναν ήσυχο προορισμό, το Naoussa Hotel Paros είναι το ορμητήριό σας για μια αξέχαστη εμπειρία στα ελληνικά νησιά. Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα τα περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας μας στη φιλοξενία και αφήστε μας να κάνουμε τη διαμονή σας πραγματικά ξεχωριστή.

XEE-greek-breakfast-Pistopoihsi-ENG

 

Διαμονή

Απολαύστε με άνεση και στυλ τη διαμονή σας στο Naoussa Hotel Paros, όπου προσφέρουμε μια ποικιλία Δωματίων, Στούντιο και Διαμερισμάτων που σχεδιάστηκαν προσεκτικά για να προσαρμόζονται στις προτιμήσεις σας.

Διαμονή με πολλά προνόμια!immediate_service-icon
Άμεση εξυπηρέτηση
location-icon
Ιδανική τοποθεσία
food-icon
Νόστιμο Ελληνικό πρωινό
Νάουσα: Το καλύτερο μέρος στην Πάρο

Στην πιο ιδανική τοποθεσία στην Πάρο

Το ξενοδοχείο Νάουσα είναι κτισμένο στην θέση Φύκια μόλις 30 μέτρα από την παράλια και 1χιλ. από το κέντρο της Νάουσας. Μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση του λεωφορείου για τη Νάουσα ,την Παροικία (8χιλ.) η την Νότια Πάρο (12χιλ.) και μικρή παραλία για μια βουτιά όποτε το θελήσετε.

Με το λεωφορείο μπορείτε ακόμη να δείτε τις παραλίες Σάντα Μαρία, Κολυμπήθρες και Πούντα. Από τη βεράντα σας έχετε θέα τον κόλπο της Νάουσας, φυσικό λιμάνι για σκάφη με πανέμορφα νησάκια. Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Πάρο!

 

Η μοναδική εμπειρία διαμονής που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας έχει βραβευθεί

HOTEL NAOUSSA 1

 

Rec_white

 

hotelscom